Melody's Massages

Een moment voor jezelf

Acties


  • 50% Introductie Korting

Alle nieuwe klanten van Melody's Massages worden verwelkomd met 50% Introductie Korting. Ben je al klant? Dan krijg je bij elke introducé 5 spaarpunten op je klantenkaart!

Bij elke behandeling krijg je 1 spaarpunt en bij 10 spaarpunten ontvang je een Massage van 60 minuten naar keuze GRATIS!


  • Ben je al klant en bijna jarig?

Melody's Massages verwent je graag voor je verjaardag! Boek in de week van je verjaardag online een afspraak van maximaal 60 minuten en vermeld bij Opmerkingen de datum van je verjaardag en krijg een Massage Gratis!

 

  • Cadeaubon

Veel mensen hebben eigenlijk alles al. Behalve genoeg tijd voor zichzelf. Wie zou er niet eens even lekker willen ontspannen?

Zoek je een origineel Cadeau voor je man, vrouw, vriend, vriendin, collega, buurvrouw of wie dan ook, dan is een Cadeaubon een aanrader.

Er zijn tal van leuke momenten te bedenken om een Massage Cadeaubon weg te geven. Een verjaardag, het behalen van een diploma, Vaderdag, Moederdag, of zomaar. Je geeft zo altijd iets heel persoonlijks. En je weet zeker dat het gewaardeerd wordt.

Je kunt hieronder verschillende Cadeaubonnen bestellen.  

De Cadeaubon ontvang je digitaal per email. 

Deze Cadeaubon heeft geen verloopdatum.